Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 80m2 στο Ωραιόκαστρο

Ηδη ξεκίνησε  το ενδιαφέρον πρόγραμμα φωτοβολταϊκών με μεγάλες αποδόσεις και στο Νομό Ευβοίας. Αφορά το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε Κτιριακές Εγκαταστάσεις έως 10 KWh. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιώτες,  και μικρές επιχειρήσεις.

Το προγράμμα αυτό μπορεί να προσφέρει σχεδόν δωρεάν μία κατοικία.

Η επένδυση είναι συμφέρουσα οικονομικά διότι αποφέρει εγγυημένο εισόδημα για 25 χρόνια τουλάχιστον, διότι η ΔΕΗ που μας παρέχει ρεύμα, δεσμεύεται να αγοράζει το παραγόμενο ρεύμα με 0,55 € την κιλοβατώρα με την υπογραφή της σύμβασης συμψηφισμού.
Τα ετήσια έσοδα από την πώληση της ηλεκτρικής ενέργειας απαλλάσσονται από κάθε φόρο σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο.
Όλο το κόστος ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ μπορεί να χρηματοδοτηθεί με δάνειο από Τράπεζα το οποίο θα αποπληρώνεται με τα έσοδα από την πώληση του ρεύματος στη ΔΕΗ. Με άλλα λόγια,  η  τράπεζα θα πληρώνεται από την ΔΕΗ το ποσό των περίπου 650€ ανά μήνα. Αυτό είναι  περίπου η δόση γιά ένα δάνειο 125.000€ χωρίς την αξία γης.
Η εταιρία κατασκευών ΔΙΑΣ προσφέρει κάθε κατοικία μαζί με τα Φ/Β συστήματα και αναλαμβάνει για σας όλες τις διαδικασίες άδειδότησης αλλά και δανειοδότησης με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς.
Έτσι εξασφαλίζεται έως και 100% των δόσεων των δανείων της κατοικίας και των Φ/Β από την πώληση του παραγομένου ρεύματος στη ΔΕΗ σε δική σας γη ή σε δική της.
Αυτή τη στιγμή παρουσιάζουμε πακέτο όλο το πακέτο σπίτι αυτόνομο με γη δική του 1.000τ.μ. στο Μελισοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου  με 160.000ευρω εκ των οποίων τα 125.000ευρω χρηματοδοτούνται και αποπληρώνονται από τον ήλιο για 25 έτη.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού τηλ. 6907860582


Δεν υπάρχουν σχόλια: