Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΜΕΣΑΙΟΥ

Ωραιόκαστρο, 26-10-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθώοι Δ. Σαραμάντος και Γ. Λαζαρίδης
για το λατομείο Μεσαίου


Απόλυτη δικαίωση για το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Σαραμάντο και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Λαζαρίδη, όσον αφορά την υπόθεση του λατομείου Μεσαίου. Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους, με ψήφους 3-2, όπως και άλλους δύο κατηγορούμενους, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του εισαγγελέα που κι αυτός πρότεινε την αθώωση τους.
Έτσι, κλείνει πλέον μία υπόθεση την οποία ορισμένοι επιχείρησαν ανεπιτυχώς να συντηρήσουν σε βάρος της Διοίκησης του Δήμου.
«Η Δικαιοσύνη μίλησε. Και μας δικαίωσε. Τώρα, όλοι οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους.
Η Διοίκησή μας αφήνει πλέον πίσω αυτή την ιστορία και συνεχίζει, όπως έπραττε μέχρι σήμερα, να αγωνίζεται καθημερινά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας σε όλους τους τομείς, πάντα με πνεύμα συστράτευσης όλων των δυνάμεων του τόπου μας», υπογραμμίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος.
«Η Δικαιοσύνη αναγνώρισε την εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την ανιδιοτέλεια της Διοίκησής μας», επισημαίνει από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Τοπικός Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, Γιώργος Λαζαρίδης, προσθέτοντας ότι η Δημοτική Αρχή, δικαιωμένη, αφοσιώνεται με ακόμη περισσότερες δυνάμεις στην υλοποίηση του προγράμματός της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: