Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση δικαιούχων για τη συμμετοχή σε κλήρωση κατοικιών Δημοτικές Κοινότητες ΔΙΑΒΑΤΩΝ ,ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,ΣΙΝΔΟΥ και ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι η συνταξιούχοι κάτοικοι των όμορων Τοπικών η Δημοτικών Κοινοτήτων ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 15:08
 
oikismoi_news2
Προκειμένου να διανεμηθούν οι κατοικίες που ανεγείρονται από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας  στη Δημοτική Κοινότητα Διαβατών του Δήμου Δέλτα του Νομού Θεσσαλονίκης, ο ΟΕΚ καλεί τους αστέγους που δικαιούνται στεγαστική συνδρομή, να υποβάλλουν αίτηση  για να λάβουν μέρος στην κλήρωση των κατοικιών.
 Προθεσμία υποβολής των Δελτίων ορίζεται από 15 Σεπτεμβρίου ως και 15 Νοεμβρίου 2011.
 Αναλυτικά:
 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Προκειμένου να διανεμηθούν οι κατοικίες που αναγείρονται από τον Οργανισμό στη Δημοτική Κοινότητα ΔΙΑΒΑΤΩΝ του Δήμου Δέλτα (Οικισμός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΙΧ{Διαβατά} ) του Νομού Θεσσαλονίκης και αφού λάβαμε υπόψη: α) τις διατάξεις των άρθρων 6 και 9 του Κανονισμού ‘’Περί προϋποθέσεων παροχής κατοικίας και δανείων από τον Ο.Ε.Κ.’’ όπως αυτός τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μεταγενέστερα και β) την με αριθμ. 19/2-9-2011 Απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Κ.
 Π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε
Τους αστέγους που δικαιούνται στεγαστική συνδρομή από τον ΟΕΚ, σύμφωνα με τις διατάξεις των ΝΔ 2963/54 και 3783/55 και του παραπάνω Κανονισμού, όπως συμπληρώσουν και υποβάλλουν Απογραφικό Δελτίο (αίτηση), το οποίο επέχει θέση Υπευθύνου Δηλώσεως, περί της οικογενειακής, οικονομικής και ασφαλιστικής τους κατάστασης, για να λάβουν μέρος στην διανομή με κλήρωση των κατοικιών που αναγείρει ο Οργανισμός στη Δημοτική Κοινότητα ΔΙΑΒΑΤΑ του Δήμου Δέλτα.
Συγκεκριμένα, προσκαλούνται οι εργαζόμενοι καθώς επίσης και οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Εχεδώρου και νυν Δήμου Δέλτα, δηλ. οι Δημοτικές Κοινότητες ΔΙΑΒΑΤΩΝ ,ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,ΣΙΝΔΟΥ και ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι η συνταξιούχοι κάτοικοι των όμορων Τοπικών η Δημοτικών Κοινοτήτων ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ και από το Πολεοδομικό Συγκρότημα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ η όμορη Δημοτική Κοινότητα ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ καθώς και ο Δήμος ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ σύμφωνα με το σύστημα Καλλικράτης.
      Τα Απογραφικά Δελτία θα χορηγούνται από το Περ/κό Γραφείο  του ΟΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σαλαμίνος 5 – Θεσσαλονίκη) όπου και θα υποβάλλονται συμπληρωμένα.
      Προθεσμία υποβολής των Δελτίων ορίζεται από 15/9/2011 έως 15/11/2011. 
      Πλήρεις οδηγίες για τις προϋποθέσεις και τις λοιπές λεπτομέρειες θα παρέχονται από το Γραφείο του ΟΕΚ με ειδικό έντυπο οδηγιών.
      Οποιοδήποτε Απογραφικό Δελτίο που υποβλήθηκε σε προηγούμενη απογραφή, δεν ισχύει και θα πρέπει να υποβληθεί απαραίτητα νέο δελτίο από όλους τους ενδιαφερομένους μέσα στην προθεσμία που ορίζουμε.                                                                     


                      ΑΘΗΝΑ 7-9-2011 
                           H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Ο.Ε.Κ 
                                  ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΤΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: