Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

2o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
27 - 10 - 2011
2ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ


ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2009




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι:

1.    Ζητήσαμε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17/10/2011 με θέμα τις δεσμεύσεις του Δήμαρχου στο Σχολικό Συμβούλιο σε σχέση με τα αιτήματα των μαθητών στην κατάληψη. Στην συνάντηση τέθηκαν και τα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων όπως η θέρμανση στις καινούργιες αίθουσες, μπάρες ασφαλείας στα παράθυρα του δευτέρου ορόφου και άλλα.  
2.      Τα Δ.Σ. των Συλλόγων του 1ου και 2ου  ΓΕΛ Ωραιοκάστρου την 25-10-2011 και ώρα 13:30, έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Προϊσταμένου Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. Στην παράσταση συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου μας.
Παραθέτω και το κείμενο που παραδόθηκε στον Κο Προϊστάμενο.
3.       Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 31-10-2011 και ώρα 7:30 μ.μ., στην αίθουσα Καποδίστριας (ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου).
Παραθέτω και το κείμενο της πρόσκλησης σε Γενική Συνέλευση.
 Η παρουσία όλων κρίνεται πέρα από απαραίτητη για να δείξουμε έμπρακτα ότι ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας τη φετινή σχολική χρονιά και για να προσπαθήσουμε μαζί με τα παιδιά μας να διεκδικήσουμε λύσεις.

Εκ μέρους του Δ. Σ.
Ο Γραμματέας
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: