Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

28η Οκτωβρίου 2011 ΟΧΙ στο ξεπούλημα του λαού και της χώρας μας


28η Οκτωβρίου 2011

ΟΧΙ στο ξεπούλημα του λαού και της χώρας μας.


Βαρέλι δίχως πάτο είναι η σφοδρή επίθεση κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ  ενάντια στα λαϊκά στρώματα, τους εργαζόμενους και  τους συνταξιούχους. Η φτώχεια που μας επέβαλαν δεν είναι αρκετή για όλους αυτούς.
Τη στιγμή που οι καπιταλιστές αυξάνουν τα κέρδη τους, θέλουν ακόμη περισσότερα από εμάς. Κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, καταργούν ότι έχει απομείνει από δικαιώματα (συλλογικές συμβάσεις, κ.ά.) μειώνουν κι άλλο μισθούς και συντάξεις, πετούν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, ξεπουλούν φυσικό πλούτο και υποδομές, και καταδικάζουν τα παιδιά μας σε μια ζωή σύγχρονων σκλάβων. Το «κούρεμα» του χρέους φέρνει ακόμη πιο σκληρά μέτρα σε βάρος του λαού μας, ενώ στους τραπεζίτες εξασφαλίζει τα κέρδη και τον κλεμμένο πλούτο που κατέχουν.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!  
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!   


Στηρίζουμε τους απεργιακούς αγώνες που έχουν ξεσπάσει καθώς και κάθε αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας – υγεία, παιδεία, δουλειά σύνταξη, ασφάλιση …
Αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε χαράτσι που φορτώνεται στις πλάτες μας. Σ’ αυτόν τον αγώνα καμιά παράταξη, κόμμα ή κίνηση δεν μπορεί να φέρει τη νίκη από μόνη της. Για αυτό δεν περισσεύει κανείς και δεν έχουν θέση κανενός είδους περιχαρακώσεις και αποκλεισμοί. Δεν χρειάζεται να λύσουμε όλες τις πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές μας για να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στη βαρβαρότητα που μας επιβάλλουν.
Αυτός είναι ο δρόμος που πιστεύουμε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε και στο Ωραιόκαστρο. Καλούμε σε συντονισμό δράσης όσους κινούνται ενάντια στα χαράτσια και στην αντιλαϊκή πολιτική.
Μετά την παρέλαση δεν φεύγουμε! Συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο δημαρχείο. Διαδηλώνουμε την αντίθεση μας στο ξεπούλημα του λαού και της χώρας μας. Διεκδικούμε το δικαίωμα μας στο παρόν και στο μέλλον για μας και τα παιδιά μας!


Τηλ.
6998 411328, 6973 837716                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: