Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ


ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
Εκεί που η φύση συναντά την πολυτέλεια, μέσα σε ένα υπέροχο τοπίο πλούσιο σε βλάστηση, θα συναντήσετε μια ξύλινη πέργκολα βουτηγμένη στο πράσινο, όπου τα ηλιόλουστα πρωινά του χειμώνα μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας αγναντεύοντας την όμορφη φύση το άγριο τοπίο που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι στην κορυφή του Ολύμπου. Στα 500μ υψόμετρο για όσους επιθυμούν prive ζωή, και την αυτονομία τους.
Σε αγροτεμάχιο 4.000τ.μ. κατασκευάζονται 4αυτόνομες  και ανεξάρτητες κατοικίες 165τ.μ. σε 3επίπεδα οι οποίες διαθέτουν 1.000τ.μ.αυτοτελή  κήπο η καθεμία.
Σε απόσταση μόλις 5λεπτά από το κέντρο του Ωραιοκάστρου, με όλες τις υπηρεσίες στα πόδια σας, μοναδική ευκαιρία να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, αγοράζοντας μια ανεξάρτητη κατοικία που δεν έχει καμία σχέση με τα εργολαβικά συγκροτήματα.
Εξωτερικά το συγκρότημα θα έχει παραδοσιακή κατασκευή και αρχιτεκτονική.
Εσωτερικά χρησιμοποιείται δρύινα δάπεδα, δρύινη σκάλα επενδεδυμένη, γρανίτες και πλακάκια Α ποιότητας, εγκατάσταση συναγερμού, κλιματισμού, ηλιακού, δορυφορικής, θυροτηλεόραση, ενδοεπικοινωνία μεταξύ ορόφων, ιταλική κουζίνα, υδρομασάζ, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν μελέτη αρχιτεκτονικής κήπου, γεώτρηση
Τιμή από 270.000ευρω τώρα στη μοναδική προσφορά 249.000ευρω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Ιδεα αλλαγης
ΠΩΛΗΣΕΙΣ: ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Ρ. Φεραίου 26, Ωραιόκαστρο 57013
Τηλ. 6907860582
www.kiriakidou.gr (κωδικός: Κ-3924)

Δεν υπάρχουν σχόλια: