Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η συγκέντρωση που διοργάνωσαν, την Κυριακή 5 Ιουνίου στην αίθουσα “ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ” στα ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου, τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του υπό σύσταση νέου εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου, σκοπό είχε να ενημερώσει του επαγγελματίες της πόλης μας για της τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά την πορεία του υπό σύσταση εμπορικού συλλόγου.
Δυστυχώς, η προσέλευση των επαγγελματιών ήταν απογοητευτική και έτσι οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν στα παρακάτω:
Το καταστατικό του νέου εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου εκδικάστηκε  στις 13 Μαΐου και εγκρίθηκε στις 26 Μαΐου και μετά την παρέλευση 30 ημερών έχουμε δικαίωμα εκλογών. Λόγω του ότι το δικαίωμα μας για εκλογές είναι στο κέντρο του καλοκαιριού η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίζεται η 11 Σεπτεμβρίου.
Υποψηφιότητες δέχονται όλα τα μέλη της προσωρινής επιτροπής σε αίτηση την οποία θα διαθέσουν στους υποψήφιους, η οποία πρέπει να έχει το γνήσιο της υπογραφής για την ημερομηνία κατάθεσης από ΚΕΠ και η οποία πρέπει να κατατεθεί μέχρι 21 Αυγούστου στα μέλη.
Μουζακίδης Σταύρος
Κουντουξίδης Αντώνης
Νικόπουλος Γεώργιος
Ιακωβίδης Βασίλης
Ιακωβάκη Μαρία
Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε ο προϊστάμενος του ΟΑΕΕ Νεαπόλεως κ. Βουκουρεσλής Αθανάσιος και για την λεπτομερή ενημέρωση που μας έκανε σε ότι αφορά το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό και τη ρύθμιση οφειλών προς τον ΟΑΕΕ καθώς επίσης  και για τις απαντήσεις που έδωσε στους λιγοστούς παραβρισκόμενους επαγγελματίες στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πολυχρονίδη Ανέστη, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του και παρακολούθησε όλη την διάρκεια της συζήτησης. Στον χαιρετισμό του δήλωσε την συμπαράσταση του δήμου στο νέο αυτό εγχείρημα. Ευχαριστούμε και τον επικεφαλή του συνδυασμού “Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες”  κ. Νικόλαο Μπάτο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους λιγοστούς επαγγελματίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή.

Τα μέλη της προσωρινής διοικούσης επιτροπής του νέου εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: