Κυριακή 8 Μαΐου 2011

NEA από το Κέντρο Γλωσσών ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΗ στο Ωραιόκαστρο


Για τρίτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσει στο Ωραιόκαστρο αγγλόφωνο Summer College (καλοκαιρινό κολλέγιο) με πλούσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά από 7-12 χρονών, ανεξάρτητα από το που μαθαίνουν αγγλικά.
Πριν ή μετά τις οικογενειακές διακοπές ή την κατασκήνωση, η πρότασή μας αποτελεί την ιδανική λύση για την καλοκαιρινή, δημιουργική και ξένοιαστη ενασχόληση των παιδιών.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των κέντρων Καραογλάνη όπου υπάρχουν μεγάλοι και άνετοι χώροι δραστηριοτήτων και φαγητού καθώς και περιφραγμένος, περιβάλλων χώρος με γκαζόν και κήπο. Επίσης, σε όλες τις τοποθεσίες φυσικού κάλλους του Ωραιοκάστρου αλλά και των γειτονικών περιοχών τις οποίες τα παιδιά εξερευνούν και απολαμβάνουν.
Το πρόγραμμα είναι πρότυπο, ειδικά φτιαγμένο από τη συγγραφική-ερευνητική ομάδα του σχολείου μας και εργάζονται σ’αυτό παιδαγωγοί διάφορων ειδικοτήτων. Περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, έρευνα μέσω internet, περιβαλλοντικές εξερευνήσεις και εκδρομές, κολύμπι σε πισίνα, χορό, προγράμματα οικολογικού και πολιτισμικού περιεχομένου καθώς και επαφή με την κλασική και μοντέρνα τέχνη.

Είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για τα παιδιά:
-να περάσουν ένα δημιουργικό καλοκαίρι
-να ευαισθητοποιηθούν πολιτισμικά, περιβαλλοντικά και αισθητικά
-να καλλιεργήσουν την αγγλική γλώσσα που όλα μαθαίνουν
*Μπορείτε να διαλέξετε εβδομαδιαίο ή δεκαπενθήμερο πρόγραμμα
*Παρέχεται μεταφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: