Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΓΚΑΘΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Όσα  κάνει αυτή η Αντιπολίτευση στο Δήμο Ωραιοκάστρου αποτελούν πανελλήνιο μοναδικό αυτοδιοικητικό φαινόμενο.

 
Μας λέει ο πρώην Δήμαρχος Μπάτος Νικόλαος σε ανακοίνωση του σε blog ότι:
Βλέπουμε, ακούμε και βιώνουμε μια Διοίκηση και κυρίως τον Σαραμάντο, να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.
Είναι ο μόνος Δήμαρχος που καθυστέρησε τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό.
Ενώ όλοι οι Δήμοι έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες, με νομιμότητα και διαφάνεια πριν την 31η Μαρτίου, όπως προβλέπει ο Νόμος.
Ο Σαραμάντος εισήγαγε στο Δημοτικό Συμβούλιο, το μεν Τεχνικό Πρόγραμμα τον Απρίλιο, με αδιαφάνεια και με απόκρυψη στοιχείων από τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον δε Προϋπολογισμό τον φέρνει την 6η Μαΐου για συζήτηση και ψήφιση.
Γι’ αυτήν την εκπρόθεσμη εισαγωγή προς ψήφιση, αλλά και για τις παρανομίες του, προσπαθεί να ρίξει ευθύνες στις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης!!!!
Μιλά ένας από τους ελάχιστους Δημάρχους της Χώρας που επιβαρύνεται με σωρεία καταδικαστικών ποινών από τα Ελληνικά Δικαστήρια, ένας Δήμαρχος που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε και σε κανένα.
Βλέπετε ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.

Παρεμποδίζουμε το έργο τους λένε.!
Μα ποιο έργο!!!!!

Ευχή και επιθυμία μας είναι να συντελεστούν νέα έργα.
Ευτυχώς που δρομολογήσαμε το έργο των τριών κόμβων, τα κτήρια της σχολικής στέγης και πολλά άλλα.

Όταν κάποιος θέλει να καλύψει τις συνεχιζόμενες παρανομίες του, θέλει να κατασκευάσει συνενόχους για να καλύψει το αμαρτωλό παρελθόν αλλά και παρόν του, θέλει να λειτουργεί με απόλυτη αδιαφάνεια.

Όταν κάποιος εκ συστήματος δεν χορηγεί στοιχεία που ζητήσαμε εδώ και τρεις μήνες, (ενώ ο Νόμος προβλέπει, ότι πρέπει να δοθούν σ’ ένα μήνα το πολύ), εθισμένος και μυημένος σε παράνομες πράξεις, ζητάει από την αντιπολίτευση ΣΙΩΠΗ.

Ως Δημοτική παράταξη υπεύθυνη και υπόλογη έναντι των πολιτών, και των νόμων, δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε κάθε έννομο δικαίωμά μας, αλλά και υποχρέωση μας έτσι ώστε να παρεμποδίσουμε την ασυδοσία και την αυθαιρεσία να γίνουν κανόνας και στο νέο Δήμο Ωραιοκάστρου.

 
ΓΙ’  ΑΥΤΟ

Ζητήσαμε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για να μας δοθούν σειρά εγγράφων και στοιχείων που αρνείται επιμόνως να χορηγήσει, για ευνόητους λόγους ο Σαραμάντος και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στην ΑΜΑΡΤΩΛΗ διαχείριση του Λατομείου Μεσαίου, για το οποίο έχει ήδη καταδικαστεί με 12μηνη φυλάκιση.

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενό μας και την εντολή του Εισαγγελέως.
 


Δημοσιεύτηκε στο : http://oraiokastronews.blogspot.com/#ixzz1LPVauZAc
 
Δυστηχώς ντρέπομαι για τα κίνητρα του εν λόγο κυρίου, μια και καθημερινά αφού δεν έχει με τι να ασχοληθεί, κοιμάται, ξυπνάει και σκέφτεται πως να προκαλέσει ζημιά, ζημιά στον τόπο του, ζημιά στους κυβερνώντες, ζημιά σε όσους τους ψηφίσανε, και σε όσους τους στηρίξανε, ζημιά σε όσους δεν ψήφισαν Νικόλαο Μπάτο....
Βλέπουμε λοιπόν μια ακατάπαυστη "εμμονή" να αποδείξει σε όλους ότι ο Νέος Δήμαρχος είναι για τη γκιλοτίνα.
Βλέπουμε μια "εμμονή".... ίσως και ανυσηχητική.
Ναι, θα παραδεχτούμε ότι έχει διαφορετική αντίληψη, αλλά το να προκαλεί εμπόδια στη λειτουργία, να σταματήσει τον προυπολογισμό, και να μην αφήσει το Δήμο να προχωρήσει, είναι σε βάρος πολλών χιλιάδων Ωραιοκαστριτων, και ο μόνος που οφελείται τελικά από αυτό είναι ο κ. Μπάτος.
Όφελος του είναι να σταματήσει τα πάντα για νας μας πει αργότερα, ότι η νέα Δοίκηση είναι άχρηστη, και δεν τα κατάφεραν... Πολύ λυπηρό αλήθεια..."αν είναι έτσι", αλλά εμείς από έξω από το Δήμο απλοί θεατές αυτό εκλαμβάνουμε.
 
Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: