Τρίτη 10 Μαΐου 2011

6μηνη αναβολή πήρε η δίκη του 2ου βαθμού στο Εφετείο Θεσσαλονίκης σήμερα 10/5/2011 για το Δήμαρχο Ωραιοκάστρου

Αφήνοντας ανικανοποίητους κάποιους χαμένους των εκλογών της 14ης Νοεβρίου 2010 για αίμα, και εκδίκηση.
Ο πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος έκανε τα πάντα για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Δημήτρη Σαραμάντο. Χρησιμοποιώντας τις δικηγορικές του γνώσεις κατέφυγε σε Εισαγγελέα για να πάρει στοιχεία στα χέρια του για τα Λατομεία του Μεσαίου, ώστε να ξέρει από 1ο χέρι, και να προκαλέσει ζημιά.
Επίσης προκαλεί συνεχώς τον Σαραμάντο σε κάθε Συμβούλιο, σε κάθε Συνεδρίαση με υβριστικά λόγια αποκαλώντας τον "απατεώνα, μάγο, παλιοψεύτη, αληταρά, μάγειρα».  φωνάζοντας και προασθώντας να περάσει τη γραμμή του στον κόσμο, να γίνει πιστευτός.
Ο πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου ήταν γνωστός σε όλους για την πολιτική του δραστηριότητα, για την διπλωματία του βλέποντας ότι κάθε μέρα που περνά χάνει το παιχνίδι, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο, ακόμα και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη για να γίνει πιστευτός.
Δυστηχώς καθημερινά χάνει την ψυχραιμία του, και δείχνει έναν Νίκο Μπάτο που κανείς μας δεν ήξερε, έναν Νίκο Μπάτο που έκρυβε καλά για πολλά χρόνια, ή δεν φανέρωνε όσο ένιωθε την ασφάλεια της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: