Σάββατο 30 Απριλίου 2011

O ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΒΡΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα περάσει τη γραμμή του, θα γίνει πιστευτός, θα ξεσηκώσει κάποιους ο Νικόλαος Μπάτος (πρωην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου) δε σταματά να στολίζει με κοσμητικά επίπεδα και με "προσεγμένο" υβριολόγιο το Δημοτικό Σύμβούλιο για τις αποφάσεις τους, και να ασκεί επικίνδυνη κριτική για τον προυπολογισμό του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Να θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια της εκλογικής του εκστρατείας επισκεπτόταν τα χωριά της Καλλιθέας και συγκεριμένα στην γιορτή του Αγίου Κωσταντίνου στο Μονόλοφο το 2010 όταν ο Σαραμάντος για να τον τιμήσει τον κάλεσε στο βήμα να χαιρετήσει τον κόσμο, η  πρώτη του κουβέντα ήταν : "Καλό το χωριό σας, μου θυμίζει το Ωραιόκαστρο την εποχή του 1960".
Στα ντιμπέιτ απευθυνόταν στα χωριά της Καλιθέας "ως ερημωμένα χωριά"....
Και τώρα που η νέα δοίκηση αποφάσισε να βοηθήσει κάποιες περιοχές που έμειναν "πίσω" να προχωρήσουν για να μην υπάρχουν μεγάλες ανισότητες στο διευρυμένο Δήμο, τώρα βγαίνει και φωνάζει στα blogs και στα μέσα τύπου ότι το Ωραιόκαστρο αδικείται με το νέο προυπολογισμό και το τεχνικό σχέδιο, κατηγορώντας τους πάντες και κυρίως τους εκπροσώπους του Ωραιοκάστρου στη νέα Δοίκηση.

Βλέποντας τις αντιδράσεις του οδηγούμαστε στα εξής συμπεράσματα:
-Να πιστέψουμε ότι, αν ο Νίκος Μπάτος ήταν πάλι Δήμαρχος θα αδικούσε τους άλλους Δήμους (Μυγδονία, Καλλιθέα) και θα προωθούσε μόνο το Ωραιόκαστρο?
-Μήπως αν ο Νίκος Μπάτος ξαναεκλεγόταν θα άφηνε τα "ερημωμένα χωριά της Καλλιθέας" στην μοίρα τους?
-Να πιστέψουμε ότι ο Νίκος Μπάτος θα εκμεταλλευόταν την Μυγδονία και την Καλλιθέα για να προωθήσει έργα στο Ωραιόκαστρο? Έργα που θα τον βοηθούσαν να ξαναεκλεγεί, διότι η τελευταία τους 4τραετία ήταν "ανεπαρκής"  και φτωχή από έργα?
-Να πιστέψουμε ότι ο Νίκος Μπάτος θα έπαιρνε τα έσοδα από τα Λατομεία και θα έφτιαχνε έργα στο Ωραιόκαστρο?

Ο καθείς ας σκεφτεί, ας κρίνει και ας ακούσει όλες τις πλευρές πριν ξεκινήσει να τρέχει πίσω από τον έναν ή τον άλλον....

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: