Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΦΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Μετά από αμέτρητα ατυχήματα και πολύ αίμα που χύθηκε στις διασταυρώσεις του Παλαιοκάστρου Μακεδονικού Αγώνα- Κονταξοπούλου, και Αεροδρομίου -Κονταξοπούλου τα τελευταία δεκαέξι χρόνια εν διοίκηση Μπάτου, επιτέλους ο νέος Δήμαρχος Σαραμάντος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και ευθύνες με πραξεις και όχι με λόγια και υποσχέσεις.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ενώ ο πρώην Δήμαρχος Νικόλαος Μπάτος για πολλά έτη μας έλεγε ότι δεν ήταν δική του δουλειά να λύσει το πρόβλημα των ατυχημάτων, ενώ πολλές φορές ζητήσαμε να βάλει φανάρια και δεν έδινε σημασία στις ανάγκες του κόσμου, μας απαντούσε ότι έβαλε "μάτια γάτας και θεωρούσε ότι αυτό ήταν αρκετό"  έρχεται τώρα ένας νέος άνθρωπος που επιτέλους νοιάζεται για τα προβλήματα του Ωραιοκαστρίτη και ξεκινά να δώσει λύσεις.... με κόμβους λοιπόν στις  αιματοβαμμένες διασταυρώσεις.
Σημειωτέου ότι κάποιος ξένος που διέσχιζε την οδό Κονταξοπούλου νύχτα δεν καταλάβαινε ότι έβγαινε σε διασταύρωση, και χωρίς να κόψει έμπαινε σε ένα φαρδύ δρόμο (περιφερειακό) με μεγάλη ταχύτητα και δεν προλάβαινε να σταματήσει στην οδό Μακεδονικού Αγώνα με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά θανατηφόρα ατυχήματα σε εκείνο τον κόμβο.


Επιτέλους μετά την αναστάτωση που προκάλεσε ο "Καλικράτης" η νέα δοίκηση άρχισε να μας δείχνει ότι μας νοιάζεται, ότι ενεργοποιείται και παρ' όλες τις μεγάλες προσπάθειες της αντιπολίτευσης να βάλουν τρικλοποδιές και να αποπροσανατολίσουν τους δημοτικούς συμβούλους, φαίνεται ότι μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι και ότι κάποιοι κρατάνε γερά τα ηνία.
Υπάρχουν κάποιοι άνρθωποι σε αυτή το δήμο που νοιάζονται για το Δήμο.....

'Αλλωστε ήταν δέσμευση του Σαραμάντου και του εκλογικού του συνδυασμού καθώς και αγώνας του Ανέστη Πολυχρονίδη χρόνια τώρα, να γίνουν οι ανισόπεδοι κόμβοι και ρύθμιση κυκλικής κυκλοφορίας στις διασταυρώσεις που μέχρι χτες θεωρούνταν παγίδες θανάτου στο Ωραιόκαστρο.

Παρακάτω εκθέτουμε φωτογραφίες από το πρόγραμμα που είχε ο συνδυασμός ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ στις εκλογές 2010 για τη Γαλήνη, και το Παλιόκαστρο.





Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: