Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΒΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ

 

Παραδοσιακό Πάσχα με

   Πασχαλινά ΕΛΛΗΝΙΚΑ αβγά ΤΣΑΚΙΡΗ

Η εταιρία μας, πάντα πρωτοπόρα στον χώρο της, φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα κυκλοφορήσει στην αγορά ΕΛΛΗΝΙΚΑ βαμμένα βρασμένα Πασχαλινά αβγά.
α αβγά, που είναι φυσικά ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ προέλευσης, βάφονται από ειδικά μηχανήματα για τη βαφή αβγών κάτω από αυστηρότατους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
Τα Πασχαλινά ΕΛΛΗΝΙΚΑ αβγά ΤΣΑΚΙΡΗ θα τα βρείτε σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς στα ράφια των μεγαλύτερων super market σε όλη την Ελλάδα.
ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ 2310787485
ΑΒΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ

Τα ΑΒΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ είναι οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1963, από τον Παύλο Τσακίρη και έκτοτε λειτουργεί με κάθετη δομή οργάνωσης (παραγωγή - διακίνηση - τροφοδοσία αγοράς). Επί αρκετές δεκαετίες, η εταιρία μας τροφοδοτεί την αγορά της Μακεδονίας και έχει αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες στον χώρο της. 

Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της ήταν ραγδαία με αποκορύφωμα η μεγάλη γκάμα των ποιοτικών προϊόντων της, να βρίσκεται πλέον στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων super market, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, που διέπονται από υψηλές αρχές υγιεινής, με εγκεκριμένο ωοσκοπικό κέντρο (EL-70), σύγχρονο συσκευαστήριο, μύλο ζωοτροφών και το σημαντικότερο, έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.  Τα ιδιόκτητα κτήματα της οικογένειας Τσακίρη στη Νεοχωρούδα αποτελούν κόσμημα για τον χώρο της αβγοπαραγωγής.

Τα ΑΒΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ, πρώτα απ' όλα Ελληνικής παραγωγής και προέλευσης, έχουν σαν κωδικό ναυαρχίδα τα αβγά "ΚΑΛΗΜΕΡΑ". Ο πλέον γνωστός και εμπορικότερος κωδικός αβγών σε  Μακεδονία, Θεσσαλία  και Θράκη.

Η εταιρία στη συνεχή της προσπάθεια για πρωτοπορία, συνδυάζει την υψηλού βαθμού τεχνογνωσία της με την παράδοση και εισάγει στην αγορά τα BioNatural ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΣΑΚΙΡΗ και τα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗ. Η προσπάθεια αυτή κορυφώνεται με τα αβγά Ω3 ΤΣΑΚΙΡΗ, την τελευταία πρόταση της εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αβγά Βιολογικής Γεωργίας Τσακίρη, πιστοποιημένα από την aCert, έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς οργανισμούς πιστοποίησης, είναι τα πρώτα και μοναδικά βιολογικά αβγά από φάρμα της Θεσσαλονίκης  στα Super Market. 
Η άριστη οργάνωση στην παραγωγή, στη συσκευασία, στην παραγγελιοληψία και στην παράδοση των προϊόντων, όπως επίσης και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχουν σαν αποτέλεσμα οι καταναλωτές της Βορείου Ελλάδος να την έχουν αναδείξει σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο της. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνες αλλά και διάθεση να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας σε ανταπόδοση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.    
ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ Α.Ε.
  • παραγωγή και εμπορία πτηνοτροφικών προϊόντων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Νεοχωρούδα, 54500, ΤΘ200
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

τηλ. 2310 787545
fax. 2310 787051
url: http://www.avgatsakiri.gr
email: info@eggs.com.gr

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τσακίρης Παύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: