Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Λήξη: 06/05/2011
Φορέας: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Το Δ.Σ. του Ο.ΜΕ.Δ. καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για πλήρωση 14 θέσεων Μεσολαβητών καθώς και 12 θέσεων Διαιτητών μη πλήρους απασχόλησης, με σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών, τριετούς διάρκειας, δυναμένης νʼ ανανεωθεί.
Τα προσόντα, τα ασυμβίβαστα και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων αναφέρονται στο άρθρο 17 του Ν. 1876/90, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 14 του Ν. 3899/2010, στην Υ.Α. 12636/2001 (Κανονισμός Καταστάσεως Μ.-Δ. Ο.ΜΕ.Δ.), καθώς και στην αναλυτική προκήρυξη, που είναι διαθέσιμη μαζί με τα έντυπα αίτησης, υπεύθυνης δήλωσης κ.λπ. στα κεντρικά Γραφεία του Ο.ΜΕ.Δ., (Πλατεία Βικτωρίας 7, 104 34 Αθήνα, Κεντρική Γραμματεία, 5ος όροφος, τηλ.: 210 88.14.922) ή στο παράρτημα του Ο.ΜΕ.Δ. στη Θεσσαλονίκη (Πολυτεχνείου 21, τηλ.: 2310-517 128) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.omed.gr
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν στην έδρα του Ο.ΜΕ.Δ. στην Αθήνα. Δεκτές γίνονται και οι αιτήσεις με συστημένη επιστολή.
Προθεσμία υποβολής αίτησης: μέχρι και την 6η Μαΐου 2011 (ημερομηνία σφραγίδα ταχυδρομείου)

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ
«Προκήρυξη για τη Στελέχωση Θέσεων Εργασίας: Υπευθύνων Μεγάλων Πελατών (Key Account Managers).
Για την στελέχωση των παραπάνω κενών θέσεων εργασίας, προκηρύσσονται :
Εμπορική Διεύθυνση Επιστολικού Ταχυδρομείου.
Υπεύθυνοι Μεγάλων Πελατών (Key Account Managers), πέντε ( 5 ) θέσεις, με έδρα την Αττική.Οι επιλεγόμενοι για τις εν λόγω θέσεις θα υπογράψουν ετήσιο Σύμφωνο Στόχων, στο οποίο θα καθορίζονται οι στόχοι που δεσμεύονται να υλοποιήσουν.
Στο πλαίσιο θέσπισης κινήτρων, τα οποία βασίζονται στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων που θέτει η διοίκηση του ΕΛΤΑ, καθορίστηκε με απόφαση του διευθύνοντος Συμβούλου το επίδομα για κάθε θέση εργασίας καθώς και το bonus, το οποίο χορηγείται βάσει συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης του βαθμού επίτευξης του Συμφώνου Στόχων.

Οι απαιτήσεις από κάθε θέση είναι υψηλές, ανάλογες του σημαντικού της ρόλου και καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι στον ΕΛΤΑ, που έχουν τις απαραίτητες δυνατότητες, γνώσεις και εμπειρίες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια.
Οι υπάλληλοι που επιλέγονται ως Υπεύθυνοι Μεγάλων Πελατών (Key Account Managers), παραμένουν στον κλάδο στον οποίο ανήκουν.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα γενικά, ειδικά και συνεκτιμώμενα προσόντα συμμετοχής των υπαλλήλων αναφέρονται αναλυτικά ανά θέση εργασίας στο παράρτημα περιγραφής θέσεων  Επίσης, πρέπει:
Να μην εκκρεμεί σε βάρος τους ποινική ή πειθαρχική δίκη για αδικήματα της παρ. 5 του όρου ΙΣΤ1 της από 03.06.2002 ΕΣΣΕ ή να μην έχουν καταδικαστεί για
αδικήματα της ως άνω διάταξης.
Να έχει παραγραφεί η τυχόν επιβληθείσα τελεσίδικη πειθαρχική ποινή, σύμφωνα με τον όρο ΙΣΤ17 της από 03.06.2002 ΕΣΣΕ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Η διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφίων περιλαμβάνει δύο στάδια, ήτοι: (1) προεπιλογή με γραπτή δοκιμασία (test), εφόσον κριθεί αναγκαία και (2) συνέντευξη ενώπιον της Επιτροπής Αξιολόγησης.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν με συστημένη επιστολή, αίτηση συμμετοχής, μαζί με βιογραφικό σημείωμα (σχέδια επισυνάπτονται), στην Δ\ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ  ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, Τομέα διαχείρισης και Αξιοποίησης Ανθρώπινου δυναμικού, Απελλού 1, 101 88 ΑΘΗΝΑ, μέχρι την 02 05 2011

ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Προγραμματιστής Πολυμέσων (κωδ. 8380)
Απαραίτητα προσόντα:
Άριστη γνώση Adobe Director 11.5, Adobe Flash (actionscript 3), βάσεων δεδομένων.   
Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλον MAC OS και Windows.
Εμπειρία στην υλοποίηση εκπαιδευτικών εφαρμογών και παιχνιδιών.
Εξοικείωση  με τις νέες τεχνολογίες.
5 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.
Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
Επιθυμητές γνώσεις στην ανάπτυξη εφαρμογών σε smartphones / tablets θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Περιγραφή Θέσης:
Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα ενταχθεί στο Τμήμα Διαδικτύου Πολυμέσων και Κινηματογραφικών Παραγωγών (http://multimedia.ime.gr/) του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη διαδραστικών εκθεμάτων, πολυμεσικών παρουσιάσεων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών.
Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ιατρική ασφάλεια, συνεχής εκπαίδευση, σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και προοπτικές εξέλιξης.

Επικοινωνία:
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: jobs@ime.gr, αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης «Προγραμματιστής Πολυμέσων» (κωδ. 8380).

Δεν υπάρχουν σχόλια: