Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Πολυτέκνων  Μυγδονίας, 21-4-2011.


Το σημαντικότερο πρόβλημα για την διάσωση και την επιβίωση του νέου Ελληνισμού μέσα στην ιστορία είναι το δημογραφικό πρόβλημα, ιδιαίτερα όπως διαμορφώνεται στις μέρες μας. Ένα πρόβλημα που συζητείται από πολλούς ειδικούς και μη ειδικούς, υπεύθυνους κι ανεύθυνους και που, παρά την αναντίρρητη σοβαρότητά του, ούτε αντιμετωπίσθηκε ούτε αντιμετωπίζεται υπεύθυνα από την Ελληνική Πολιτεία. Η κρατική απραξία είναι αδικαιολόγητη, δεδομένου ότι αυτό το ζήτημα παρακολουθείται από κάθε οργανωμένο κράτος  μελετώντας κι εφαρμόζοντας δραστήρια μέτρα.
Η μείωση του πληθυσμού της χώρας μας σε Έλληνες σημαίνει αύξηση των ατόμων γεροντικής ηλικίας με τις ακόλουθες συνέπειες:
1.    Μείωση της παραγωγικότητας
2.    Κρίση στο ασφαλιστικό σύστημα
3.    Μείωση του μαθητικού δυναμικού
4.    Στέρηση των ενόπλων δυνάμεων από στρατεύσιμους
5.    Παράταση παραμονής ηλικιωμένων σε θέσης δράσης κι εξουσίας.
Ο σύλλογος πολυτέκνων του πρώην  Δήμου Μυγδονίας κάνει ανοικτή πρόταση σε όλους τους πολύτεκνους του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου να εγγραφούν στο σύλλογο μας , για να ενώσουμε τις φωνές μας και να απαιτήσουμε από την Πολιτεία όσα δικαιωματικά μας ανήκουν. Απευθυνόμαστε σε όλους τους αρμόδιους, τονίζοντας ότι η ευθύνη των εκάστοτε κυβερνώντων και των διοικητικών οργάνων αυτής είναι μια μέγιστη υπόθεση ευρύτατης κοινωνικής κι εθνικής σημασίας.
Ζητάμε να αναγνωρισθεί η ξεχωριστή προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών προς την Πατρίδα, που με κόπους και θυσίες προσφέρουν ως αιμοδότες το νέο πολύτιμο αίμα των παιδιών τους, για να σταθεί στα πόδια της η δύσμοιρη Ελλάδα μας, που τόσο βάλλεται.
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ του Δήμου Ωραιοκάστρου ελάτε μαζί μας! Ελάτε στο σύλλογο μας να γνωρισθούμε  και να διατυπώσουμε τις απόψεις μας για τα κοινά προβλήματά μας!

Με την ευκαιρία που μας δίνεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πρώτη φορά, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους ήρωες πολύτεκνους

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ αδέλφια και μαζί με τον αναστημένο Κύριο ας πορευθούμε την δύσκολη καθημερινότητά μας με καρτερικότητα κι ελπίδα.

ΞΟΥΛΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΤΖΑ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
Τηλέφωνα επικοινωνίας :
Πορφυρίδης   Γιάννης: 6972 841114 Πρόεδρος
Ξουλίδου Σταυρούλα: 6936 093520, e-mail: staxoyl@gmail,  Αντιπρόεδρος
Ζορμπάς Τάσος: 6973 556952, Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: