Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΕΛΕΣΙΔΗ για τη Διοίκηση Ωραιοκάστρου

Kατηγορούν, λιδορούν, προσπαθούν με κάθε μέσο να δείξουν μια αρνητική εικόνα των νέων κυβερνώντων σε τύπο, μπλοκς, με χαρτιά που μοιράζουν στους δρόμους,φωνάζουν, κραυγάζουν, γαβγίζουν.....απαιτούν από τον κόσμο να δει με τα δικά τους μάτια. Πεσιμισμός απίστευτος,εμπάθεια απροσμέτρητη, μα καλά για ότι κάνουν αυτοί οι νέοι διοικούντες του Ωραιοκάστρου "καλό λόγο δεν θα ακούσουν" και κανείς δεν θα πει κάτι καλό... Γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός? 'Ολα αυτά που τα βλέπει ο κ. Κελεσίδης, τα διαισθάνεται ή κάποιοι του τα φανερώνουν? Εμείς όλοι οι υπόλοιποι ζούμε αλλού, σε άλλο κράτος?

 Τόσα πολλά χάθηκαν για τον κ. Μπάτο και την κομπανεία του? 

Τι κέρδος έχει ο Στάθης ο Κελεσίδης από τον Νίκο Μπατο και παίρνει το μέρος του συνεχώς,έγινε ο φανατικός οπαδός του? Ενώ μέχρι χτες ήταν εχθρός του?               Τώρα βλέπουμε να τον εκθιάζει, γιατί άραγε?

Τι πρόβλημα έχει με την υπάρχουσα διοίκηση?Τι πρόβλημα έχει με τον Σαραμάντο? Αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε, σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα....

Μήπως κ. Κελεσίδη να "πέσει ο Σαραμάντος" και να αναλάβετε εσείς Δήμαρχος που τα ξέρετε καλύτερα.....Μήπως να πάτε και στο Δικαστήριο και να κάνετε τον Εισαγγελέα και τον πρόεδρο του Δικαστηρίου και να βγάλετε την απόφαση εσείς έτσι όπως σας βολεύει? Μήπως να πέσει ο Σαραμάντος για να ξαναδιοικήσει ο φίλος σας ο Μπάτος, με σας αντιδήμαρχο? Ή μήπως να παραιτηθούν όλοι μαζί οι διοικούντες?Μήπως οι σεισμοί και οι καταποντισμοί γίνονται μόνο μέσα στο μυαλό σας?

Το πολύ το κυρ Ελέησον, το βαριέται και ο Παπάς......

Αναφέρομαι στο άρθρο του Κελεσίδη στον τροχό παρακάτω: 

__________________________________________

"Πανικόβλητος ο Σαραμάντος υποχρεώνεται σε «κωλοτούμπα» στην ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ωραιοκάστρου".

"Πριν από μόλις μια βδομάδα (στις 12/4) είχαμε μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου που θα μείνει στην ιστορία του Δήμου μας ως «συνεδρίαση της ντροπής», τόσο για το κλίμα τραμπουκισμού που προσπάθησε να επιβάλλει η παράταξη Σαραμάντου όσο και για το αίσχος της ψήφισης ενός εγκληματικά ακατάλληλου τεχνικού προγράμματος.
Το απίστευτα γελοίο αυτό τεχνικό πρόγραμμα το οποίο υπερψηφίστηκε μόνο από την διοικούσα παράταξη δέχτηκε την καταιγιστική κριτική του κ. Μπάτου τόσο κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όσο και στην συνέχεια με δελτίο τύπου το οποίο αναρτήθηκε σε όλα τα μπλόγκ του δήμου μας, εκτός από τον «ΧΡΟΝΟ» και το «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΝΕΑ» (αυτά είναι τόσο τρομοκρατημένα όσο και το αφεντικό τους). Βέβαια όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επέκριναν την «πατσαβούρα» αυτή που ο Σαραμάντος θέλησε να πλασσάρει ως τεχνικό πρόγραμμα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτός που στην κυριολεξία, κατά παραδοχή όλων (ακόμα και αντιπάλων του), το κονιορτοποίησε ήταν ο Μπάτος.
Έτσι λοιπόν, «ήταν στραβό το κλίμα για τον Σαραμάντο το έφαγε κι ο γάιδαρος». Οι τριγμοί που υπήρχαν στην παράταξή του, ενόψει της δίκης της 10ης Μαίου και της ενδεχόμενης αργίας του, με την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και τον τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο που αυτό είχε στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου  έγιναν σεισμός. Και ο σεισμός αυτός τον οδήγησε εσπευσμένα σε οδυνηρή «κωλοτούμπα», ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ερχόμενη Τρίτη (26/4), στις 12 το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα:  «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των γραπτών προτάσεων, επί του ‘ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2011’ (υπ’ αριθμ. 104/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) τροποποίηση του αρχικού σχεδίου και οριστική έγκριση.». Με απλά λόγια παίρνει πίσω το κατάπτυστο τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο ονομάζει «σχέδιο τεχνικού προγράμματος».
Έτσι όπως θα έλεγε και ο Μπάτος το δοχείο με το λάδι που ο Πολυχρονίδης ανέλαβε να πάει στην Καλλιθέα γύρισε πίσω άρον άρον. Φωνή λαού οργή θεού.

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 20-4-2011.

http://www.otroxos.gr/oraiokastro/reportage/469--lr-

Δεν υπάρχουν σχόλια: