Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Απίστευτες σκηνές αστυνομικής ταινίας «ριφιφί» εκτυλίχθηκαν στο Ωραιόκαστρο με πρωταγωνιστές τον αντιδήμαρχο Ανέστη Πολυχρονίδη και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Θεόδωρο Τσακαλίδη στους ρόλους των αστυνομικών ντεντέκτιβ.

Κυριακή μεσημέρι 2:30, στην κεντρική οδό Θεσσαλονίκης στο ύψος της καφετέριας DIVERSO, περπατούν στο πεζοδρόμιο ο Ανέστης Πολυχρονίδης παρέα με τον Θεόδωρο Τσακαλίδη όταν αντιλαμβάνονται να βγαίνει από τον οδό που οδηγεί στα νεκροταφεία, μια τεράστια νταλίκα-ράμπα που κουβαλάει ένα φορτωτή CATERPILLAR ακολουθούμενη από ένα φορτηγάκι και ένα γερανό. Η σκηνή αυτή με τα τρία οχήματα να κατεβαίνουν προς Θεσσαλονίκη περνώντας από μπροστά τους ήταν τόσο περίεργη που τους γέμισε υποψίες. Από το σημείο αυτό αρχίζει να ξετυλίγεται η δράση της «αστυνομικής ταινίας». Ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Ανέστης Πολυχρονίδης καλεί από το κινητό του την αστυνομία δίνοντας τους αριθμούς κυκλοφορίας που πρόλαβε να συγκρατήσει και συγχρόνως πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του για να ακολουθήσει το περίεργο «κονβόι». Επειδή όμως η απόσταση που τους χώριζε ήταν μεγάλη, μετά την στροφή της Γαλήνης χάνουν την ορατότητα με την νταλίκα και αποφασίζουν ο Θεόδωρος Τσακαλίδης να κινηθεί επί της συμμαχικής οδού κατευθυνόμενος προς Διαβατά και ο Ανέστης Πολυχρονίδης να συνεχίσει προς την αερογέφυρα. Την ίδια ώρα συνομιλούν με την αστυνομία η οποία έχει ήδη κινητοποιήσει την ομάδα «ΔΙΑΣ».

Πρώτος ο Θεόδωρος Τσακαλίδης εντοπίζει τα τρία οχήματα κοντά στη διασταύρωση των Διαβατών και ειδοποιεί την ομάδα ΔΙΑΣ να κατευθυνθεί προς τα εκεί. Σε λίγα λεπτά ο Ανέστης Πολυχρονίδης συναντάται με τον Θεόδωρο Τσακαλίδη που έχει σταματήσει μερικά μέτρα μακριά από μία μάντρα έξω από τα Διαβατά και γίνονται μάρτυρες της εξής σκηνής: Οι ληστές που έχουν κλέψει το CATERPILLAR του δήμου Ωραιοκάστρου, που βρισκόταν στην παλιά χωματερή δίπλα στα νεκροταφεία, να εισέρχονται στη μάντρα ενώ η ομάδα «ΔΙΑΣ» που είχε ήδη ενισχυθεί με τη συνδρομή ενός περιπολικού να καταφθάνουν και να συλλαμβάνουν επ’ αυτοφόρω τέσσερα άτομα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Διαβατών όπου προσήλθε οικειοθελώς και ο οδηγός του γερανού. Κατόπιν κατέληξαν μαζί με την νταλίκα και το CATERPILLAR στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου, όπου κατέφθασε μαζί με τους Πολυχρονίδη, Τσακαλίδη και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Θ. Ματσουκατίδης. Ο κ. Ματσουκατίδης αναγνώρισε ότι ο κλεμμένος φορτωτής ήταν του δήμου και ήταν το τρίτο μηχάνημα που είχε κλαπεί μετά το πυροσβεστικό και έναν άλλον φορτωτή που κλάπηκαν το Δεκέμβριο του 2010. Οι δύο αντιδήμαρχοι παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα για την μήνυση και την ανάκριση μέχρι τις 22:30 το βράδυ.

Η περιπέτεια τέλειωσε με τη δήλωση του αντιδημάρχου Πολυχρονίδη ότι «ένας κυριακάτικος καφές του, διήρκησε οκτώ ώρες…».

ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.....!!!

Δημοσιεύτηκε από ΧΡΟΝΟΣ
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=532:2011-04-11-07-58-27&catid=6:social&Itemid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια: