Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΔΡΥΜΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΔΡΥΑΔΕΣ



Στο Τοπικό Διαμέρισμα Δρυμού Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, μόλις 20 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ επιδοτήθηκε η δημιουργία παραδοσιακής ταβέρνας.
Σε οικόπεδο εμβαδού ενός στρέμματος στην περιοχή ΤΣΟΥΚΕΣ στο ψηλότερο σημείο του Δρυμού, κατασκευάστηκε, με γνήσια μακεδονίτικα παραδοσιακά στοιχεία (πέτρα ξύλο) και τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των ΑμΕΑ και των ΑΜΚ, κέντρο εστίασης εμβαδού σχεδόν 600 τ.μ., συνολικής δυναμικότητας 200 ατόμων.
Σ' ένα ιδιαίτερο προσεγμένο περιβάλλον, με γνήσια μακεδονίτικα παραδοσιακά στοιχεία στη διακόσμηση, ο επισκέπτης μπορεί με την οικογένειά του ή τη φιλική του παρέα να απολαύσει μία μεγάλη ποικιλία ντόπιων σπεσιαλιτέ και άλλων φαγητών με συνοδεία διαφόρων ποικιλιών κρασιού.
Η φιλική εξυπηρέτηση, η σύγχρονη κουζίνα, η παραδοσιακή διακόσμηση, η μεγάλη ποικιλία στο μενού και κυρίως η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων εγγυώνται μία μοναδική γευστική εμπειρία στον επισκέπτη!
Το κέντρο διαθέτει & σύγχρονη παιδική χαρά που βρίσκεται στην αυλή του στην οποία μπορούν να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους τα μικρά παιδιά.
Το κέντρο εστίασης σήμερα παρέχει στον επισκέπτη παραδοσιακές τοπικές συνταγές από αγνά υλικά με συνοδεία διαφόρων ποικιλιών κρασιού ενώ υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων. Η επιχείρηση έχει ενταχθεί στο Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας για τις επιχειρήσεις αγροτικού τουρισμού στο Νομό Θεσσαλονίκης ενώ συμμετέχει και στο Δίκτυο Επιχειρήσεων Αγροτουρισμού Θεσσαλονίκης με το διακριτικό τίτλο «ΔΡΥΑΔΕΣ».

Ιδιοκτήτης Σπυριδωνίδης Αντώνης
Τηλ. για κρατήσεις  2394032082
e.mail : info@driades-drimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: