Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Απαντηση προς της θέση του Χατζηπαραδείση Χρήστου

Πριν λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε την ανεξαρτητοποίησή του Δημοτικού Συμβούλου Ωραιοκάστρου από Δρυμό Χ. Χατζηπαραδείση  από την παράταξη «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ»

Η θέση της παράταξης:

 Η Εκτελεστική Γραμματεία της Δημοτικής Παράταξης «Ωραιόκαστρο Τώρα», σχετικά με τις δηλώσεις του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Χατζηπαραδείση Χρήστου δηλώνει  ότι: Θα συνεχίσουμε προσηλωμένοι  στις δεσμεύσεις μας προς τους εργαζομένους και κατοίκους του ενιαίου Δήμου Ωραιοκάστρου με πνεύμα διαφάνειας και συνεργασίας.
Όλα θα κριθούνε από την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του ενιαίου Δήμου μακριά από προσωπικούς εγωισμούς και μικροπολιτικές τακτικές.
Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε, και αυτό δείχνει η μέχρι τώρα πορεία μας, με έγνοια, διάθεση προσφοράς και σκληρή δουλειά.
Θα συνεχίσουμε, παρέα με τους πολίτες του Ωραιοκάστρου που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις 14 Νοεμβρίου 2010, αφουγκραζόμενοι διαρκώς τις κοινωνικές ανάγκες τους.
Καταπολεμώντας την αλαζονεία και την αδιαφορία, εγγύηση για όλα τα παραπάνω είναι ο Δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι της Παράταξης μας.



Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: